KAN DU TA ÖVER MOWITZ?

Då våran nuvarande ryttare Sara Persson snart blir för gammal för att rida ponny så söker vi ny ryttare till Mowitz.

Åstratorps Mowitz RNF 129 är en mycket speciell ponny som kräver mycket god ridkunskap av sin ryttare för att kunna ta tillvara hans förmåga.
Han är en godkänd New Forest hingst, 13 år ung, Han är mycket välutbildad i dressyr och rids regelbundet för välmeriterad tränare.
Hos Sara är han skött och uppstallad på ett mycket proffisionellt sätt, där han alltid stått i centrum. Det är vår förhoppning att hitta någon som kan fortsätta på detta sätt.
Sara har tävlat Mowitz i LA-MSV klasser i dressyr med mycket goda resultat. Mowitz är också hoppad LB med tidigare ryttare, han har också höga meriter från utställningar.
Mowitz kommer ur en mycket förärvningssäker stofamilj när det gäller prestation, temperament och exteriör och har ett flertal meriterade släktingar.

Vi söker nu dig som väl kan ta tillvara på Mowitz, och har ett mål med din ridning och viljan att satsa uppåt.
Du ska ha hästkunniga och intresserade föräldrar omkring dig och möjlighet att kunna träna för meriterad tränare.
Ni ska ha goda möjligheter att kunna ha hingst uppstallad och ge ett gott hästliv åt Mowitz.
Du bör ha tävlingserfarenhet från LA eller uppåt och helst inta ha flera ponnyer på samma nivå då vi vill att Mowitz ska vara "nummer ett". Mowitz är en dressyrponny, men kanske kan fälttävlan vara ett nytt alternativ.

Passar detta in på dig så kan du få låna Mowitz på ett fördelaktigt sätt. Skicka i så fall oss ett mail eller ring och berätta lite om dig och hur du kan ta hand om Mowitz.
Obs! Endast seriösa svar.
Mail: jordboj@swipnet.se
Tel. 0383-5214 kvällstid

Barbro och Jan Mattsson

Läs och se bilder på Mowitz under:
Våra hästar - Nf-hingstar - Åstratorps Mowitz och Aktuellt - Nyheter-Uppdaterat-Arkivet.

<< Tillbaka

2006-10-17